19 mei 2022 om 00:00
iBOOD

Ventilatoren & Airco's

Ventilatoren & Airco's
Climate Control.

Te heet? Te vochtig? Te koud? Te pollen-ig? Met de producten in deze Flash Sale regel je het klimaat alsof je Moeder Natuur zelf bent. Niet te lang mee wachten dus!

20 mei 2022 om 06:18
Florisvd Gebruiker

Kan de Honeywell mobiele airco ook verwarmen zonder een slang naar buiten te hebben? Of is dit een vereiste?

Beantwoorden

20 mei 2022 om 13:53
simon.osx Gebruiker

Lijkt mij niet. Het is een lucht-lucht warmtepomp. Dus als er warmte lucht voor uit komt, dan moet de koude lucht via de slang naar buiten. Anders haalt hij de COP niet die er op het energielabel staat (verhouding warmte/verbruik).

Wel een mooie optie om energie te besparen door 1 ruimte warm te houden als je geen geld/mogelijkheid hebt om alles te isoleren, vloerverwarming aan te leggen en een grote warmtepomp aan te schaffen. Alleen dat 150 mm  gat naar buiten even regelen met een dakpijp of gat incde buitenmuur. de betreffende ruimte isoleren gaat wel schelen, maar met dit vermogen Kan je een slecht geisoleerde slaapkamer ook wel warm krijgen.

Beantwoorden

20 mei 2022 om 14:04
simon.osx Gebruiker

nog even zitten kijken naar de specificaties, maar bij andere sites vind ik verwarmen niet als feature op deze Honeywell. De Whirlpool kan het wel, maar ook daar moet de slang de koude lucht naar buiten afvoeren als je binnen aleen warme lucht wilt.

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.