29 juli 2019 om 00:00
iBOOD

Dirt Devil Stofzuigers

Dirt Devil Stofzuigers
VuUUUuuuuuuuum!

De Dirt Devil is een veel voorkomende vuilvreter in bijvoorbeeld Noord-Amerika en Duitsland. Het is niet geheel duidelijk maar geschat wordt dat dit wezen in 1984 voor de eerste keer gesignaleerd is in de Amerikaanse staat Ohio. Dirt Devils doen zich graag te goed aan stof, vuil en viezigheid en dan vooral de variant die in huis te vinden is.

Vele mensen wereldwijd hebben daarom een Dirt Devil in huis gehaald omdat deze het huis zo goed stofvrij en schoon houdt.

Geef jij één van deze Dirt Devils een thuis? :)

29 juli 2019 om 07:27
tomvannunen Gebruiker

Stel dat die robotstofzuiger na 90 nog niet klaar is, snapt hij dan zelf dat (en waar) hij na het opladen verder moet gaan? En rijdt hij ook zelf terug naar de lader als hij leeg is?

Beantwoorden

29 juli 2019 om 08:33
evkooten1980 Gebruiker

Deze stofzuigers hebben geen dock. Die laadt je gewoon op met een stekker/adapter. Ze rijden gewoon rondjes tot ze leeg zijn.  Verder prima instapmodel.  Alleen opladen duurt redelijk lang om en nabij de 4 uur

Beantwoorden

29 juli 2019 om 11:07
Official Product Expert Dirt Devil Expert Official Product Expert

@evkooten1980 Bedankt voor je snelle antwoord!

@tomvannunen Deze M612 Spider heeft inderdaad geen laadstation, dus je dient het meegeleverde laadsnoer zelf even in te prikken. Deze handige schoonmaakhulp zal het schoonmaken vervolgens niet hervatten, maar kiest automatisch één van de drie schoonmaak-modi. Het resultaat zal er echter niet minder om zijn!

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.