13 februari 2018 om 00:00
iBOOD

Enelca Elektrische Onderdekens

Enelca Elektrische Onderdekens
Innovatief in Onderdekens

Het. Is. KOUD! Dus pakken we er een extra dekentje bij als we op de bank liggen, naar bed gaan of waar dan ook. Want KOU! Bij dat soort situaties zijn deze onderdekens van Enelca een uitkomst. Ze zijn snel warm en verspreiden de warmte gelijkmatig, werken op lage spanning (12 Volt) en zijn daarnaast nog energiezunig ook. Dat is pas goed slapen en chillen……

13 februari 2018 om 08:46
motormuis001 Gebruiker

Energiezuinig? In alle verwarmingselementen wordt de stroom voor 100% omgezet in warmte. Alleen bij gloeilampen gaat er een paar procent warmte verloren in de vorm van licht. De enige verliezen zitten in de adapter en regelaar op je nachtkastje. Maar die zijn altijd al marginaal. Als je daar nog een Wattje wilt verdienen moet je je aardig uitsloven. Daarmee zou dan wel de hoofdprijs voor deze dingen verklaard kunnen zijn …

Beantwoorden

14 februari 2018 om 16:39
rolandt Gebruiker

De “hoofdprijs” komt doordat dit een onderdeken is zonder draden die vervelend liggen (of kunnen breken, gevaarlijk!).

Zo’n dekentje in bed is overigens veel energiezuiniger (of energiezuniger zoals iBood hierboven schrijft ;) ) dan de hele kamer opstoken.

Beantwoorden

14 februari 2018 om 16:40
rolandt Gebruiker

Zie dat je mijn laatste punt hieronder zelf ook al benoemt. Het is net hoe je het interpreteert.

Energiezuiniger dan alternatieve manieren om het warmt e krijgen? ja!

Energiezuiniger dan andere dekens? Geen idee.

Beantwoorden

13 februari 2018 om 09:36
Susantigoon Gebruiker

Wie probeert mij een elektrisch apparaat aan te smeren en dan met droge ogen beweert dat het met “Slechts 12 volt vermogen” (sic!) gaat, moet echt vroeger opstaan.

Overigens verdragen het begrip ‘energiezuinig’ en dit soort produkten elkaar bijzonder slecht.

Beantwoorden

13 februari 2018 om 22:09
motormuis001 Gebruiker

Als je daarvoor in de plaats je hele slaapkamer warmstookt ben je beter bezig? Volgens mij ben je dan pas een echte sukkel.

Beantwoorden

14 februari 2018 om 00:24
Susantigoon Gebruiker

Inderdaad.

Beantwoorden

14 februari 2018 om 00:25
janvanlinden Gebruiker

Mensen met pijn zijn hier ook goed mee geholpen anders om de paar minuten microgolfoven opzetten om een kersenpitten kussen op te warmen. Dat is in vergelijking met dit pas energie zuinig en dan wordt uw zin niet “Overigens verdragen het begrip ‘energiezuinig’ en dit soort produkten elkaar bijzonder slecht.” Maar “Overigensverdragen het begrip ‘energiezuinig’ en dit soort produkten elkaar bijzonder GOED”.

Beantwoorden

14 februari 2018 om 16:43
rolandt Gebruiker

Misschien goed om te benoemen dat er geen draden door deze dekens lopen. Want dat maakt hem veiliger (geen draadbreuk of problemen bij een nachtelijk plasje op de deken ;) enz.)/

Beantwoorden

14 februari 2018 om 23:37
motormuis001 Gebruiker

Fijn dat je dat even toevoegt. Heel belangrijk bij een voedingsspanning van wel 12 volt. Kijk je een beetje uit dat je niet over de adapter heenplast?

Beantwoorden

15 februari 2018 om 07:51
kijkenkijkenkopen Gebruiker

Jeetje wat een zure reactie! Dat er geen draden door het laken lopen zie ik ook als extra pluspunt. Aangezien deze lakens zo flinterdun zijn, wil je geen draden voelen als je er op ligt.

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.